Pluryal® Booster, Pluryal® Classic, Pluryal® Volume

Paljon yhteistä, mutta jokainen on jossakin paras.

Pluryal tuotteiden tekniset tiedot

Pluryal Boosteria suositellaan käytettävän rasittuneen ihon hoitoon, kun iho on menettänyt kosteutta ja elastisuutta. Se soveltuu myös pienien juonteiden täyttöhoitoon. Pluryal Booster on pintainjektoitava ja sitä voidaan käyttää mm. kasvojen, kaulan, dekolteen ja kämmenselän alueella. Hoitofrekvenssi on alueesta riippuen 4-6 kuukautta. Kompositio: Monophasic cross-linked hyaluronic acid Cross-linking: Glycerol + Molecular weight: 3 Million Daltons

Pluryal Classic on varsinaisiin täyteaineisiin lukeutuva hyaluronihappoinjektio. Pluryal Classicilla pystytään hoitamaan syvempiä juonteita ja ihon virheitä sekä toteuttamaan huulille lisää volyymia. Pluryal Classic soveltuu erinomaisesti glabellaari-, nasolabiaali-, ja marionettijuonteiden hoitoon. Hoitofrekvenssi on 6-9 kuukautta. Kompositio: Monophasic cross-linked hyaluronic acid Cross-linking: BDDE ++ Molecular weight: 3 Million Daltons Concentration: 23mg/ml Endotoxins: < 0.05 EU/g.

Pluryal Volumella pystytään palauttamaan vaurioituneita kasvojen struktuureita sekä rekonstruoimaan aluetta haluttuun suuntaan. Pluryal Volume- hyaluronihappoinjetiota voidaan käyttää mm. leuan, poskipäiden ja huulien muotoiluun. Sillä voidaan uudelleenmuotoilla nenää ja laajempiulotteisia kasvonmuotoja. Soveltuu käytettäväksi myös kämmenselässä. Hoitofrekvenssi 12-16 kuukautta. Kompositio: Monophasic cross-linked hyaluronic acid Cross-linking: BDDE ++ Molecular weight: 3 Million Daltons Concentration: 23mg/ml Endotoxins: < 0.05 EU/g.

© 2018 Pluryal® Finland / Baldur Company Oy. All Rights Reserved.