Pluryal® Booster, Pluryal®, Pluryal® Volume

Kun laatu ei ole vaihtoehto vaan vaatimus.

Pluryal® P.R.E.M.I.U.M.

Mitä on Pluryal® P.R.E.M.I.U.M. ?

P.R.E.M.I.U.M. on kivijalkamme, konseptimme, johon tuotteemme pohjautuvat. Se koostuu yksinkertaisista asoista, tehden tuotteistamme sen mitä ne ovat - mielestämme parhaita.

P.R.E.M.I.U.M. kuvaa sitä, mitä hyaluronihapporuiskeemme ovat, yleellistä, tinkimätöntä laatua. Sanan varsinaisen merkityksen taakse kätkeytyy kuitenkin tuotteidemme sielu.

PUHDAS Tuotteemme ovat puhdistettua ei-eläinperäistä hyaluronihappoa suurimmalla mahdollisella toleranssilla.

RISTEYTETTY - Täyteaineissa olemme yhdistäneet ristiin turvallisimman ja efektiivisimmän hyaluronihapon cross-link agentin BDDEn. Pluryal® Boosterissa taas erinomaisesti kosteuttavan glyserolin, joka on turvallinen ja tehokas hyaluronihapon stabilisaattori.

ELASTINEN - Korkein elastiivisuus löytyy Pluryal® - tuoteperheestä. Tämä takaa luonnollisen lopputuloksen, miellyttävimmän työskentelyn ja pitkäkestoisen hoitotuloksen.

MONOFAASINEN - Kauttaaltaan homogeeninen struktuuri ilman geelissä esiintyviä partikkeleja takaa erinomaisen ja tasaisen hoitotuloksen, erityisesti huulissa. Pluryal® injektioita voidaan käyttää huoletta ilman pelkoa korjaushoidoista.

ISOTONINEN - pH ja osmolaarisuus on asetettu vastaamaan fysiologisia arvoja, jolloin saavutetaan paras toleranssi ja pienin kudosärsytys.

ULTIMAATTINEN ERGONOMIA - Lyhyt, asteikollinen lasisylinteri, pistostyöskentelyä helpottava muoto ja hyvin liukuva mäntä.

MAKSIMAALINEN SISÄINEN JÄNNITYS - Korkea viskoelastisuus, optimaalinen konsentraatio takaavat pitkäkestoisen lopputuloksen.

PLURYAL® ON P.R.E.M.I.U.M.

© 2018 Pluryal® Finland / Baldur Company Oy. All Rights Reserved.