Pluryal® Booster, Pluryal®, Pluryal® Volume

Kolme tuotetta - kaikki täyteainehoidot.

Pluryal® hoitoon, mutta milloin? Mihin sitä käytetään?

Pluryal®-täyteaineet täyttävät käytännössä koko tuoteskaalan, joita täyteainehoidoissa tarvitaan. Hoitoalueen ja -tarkoituksen mukaan kouluttamamme hoitohenkilökunta tekee päätöksen mikä tuote milloinkin palvelee tarkoitusta parhaalla mahdollisella tavalla.

Murheena ihon ikääntyminen

On valitettava tosiasia, että iho ikääntyy ja menettää elastisuuttaan ajan saatossa, erityisesti kasvojen alueella, koska suojaamattomille kasvoille vaikuttavat useat ulkoiset haittatekijät kuten auringon UV-säteily. Ihon luontaisen hyaluronihapon vähetessä sekä ihon pintaosien rasvakerroksen muuntautuessa tuloksena on voimistuvia juonteita, poskipäiden sekä huulien pienentymistä että ihon veltostumista.

Myös synnynnäiset tekijät saattavat olla osana päätöksessä hakeutua Pluryal®-hoitoon. Osalla meistä esimerkiksi huulet ovat aina olleet häiritsevän kapeat tai nasolabiaaliuurteet ovat luonnostaan syvät. Lisäksi erilaiset sairaudet ja niiden lääkitys saattavat tuhota ihon omaa rasvakerrosta erityisesti kasvojen alueella, jolloin elastisuus ja täyteläisyys katoavat tehden kasvoista ikääntyneen näköiset. Pluryal® tuotteilla strukstuuria saadaan palautettua ja hyaluronihappo samalla myös kosteuttaa ihoa.

Oli kyse sitten häiritsevästä synnynnäisestä tekijästä tai ikääntymisen tuomista esteettisistä haasteista, nykypäivänä kirurgia ei ole aina ainoa ja suositeltavin vaihtoehto korjattaessa pieniä ulkonäön virheitä. Siksi olemme kehittäneet Pluryal® tuotesarjan, jota on miellyttävä käyttää ja joka tarjoaa hoidettavalle pitkäkestoisen ja luonnollisen lopputuloksen.

Hoitoon hakeutuminen on aina yksilöllinen ratkaisu. On mahdotonta sanoa kenenkään puolesta milloin hoidon aika on käsillä. Vaikka Pluryal® hoito ei ole yhtä radikaali ja lopullinen kuin plastiikkakirurginen leikkaus, ei hoitoon pidä hakeutua hetken mielijohteesta. Olemme ohjeistaneet Pluryal® ammattilaisia käymään hoidettavan kanssa aina läpi ennen injektiohoitoja hoidon kulun, mitä muutoksia voi odottaa ja onko hoitoon hakeutunut ymmärtänyt, että tulos voi kestää hoidetusta alueesta riippuen jopa yli vuoden. Jo pienellä määrällä injektoitavaa hyaluronihappoa voidaan saada aikaan merkittäviä muutoksia kasvojen struktuurissa.

© 2018 Pluryal® Finland / Baldur Company Oy. All Rights Reserved.