Pluryal®

Täyteainemaailman kokonaisuus kolmessa tuotteessa

Pluryal®- hoitoa kompaktilla tuotesarjalla turvallisesti

Yksi helposti hallittava tuotesarja, joka muodostaa kattavan kokonaisuuden on kustannustehokas vaihtoehto - laadusta tinkimättä. Tuotteet, jotka ovat niin sanottuja sisartuotteita käyttäytyvät pääpiirteittäin samojen lainalaisuuksien mukaan - näin ollen pystyt helposti tarjoamaan asiakkaalesi juuri hänen tarpeitaan vastaavan hoidon. Kaikki Pluryal® -tuotteet ovat helppoja injektoitavia eri tekniikoissa.

Turvallisuuden takeena tuotteemme täyttävät ISO 13485 ja GMP standardit. Optimaalisen käyttömukavuuden puolestaan mahdollistavat ergonominen pakkaus, johon täyteaine on valmiiksi annosteltu sekä lopputuloksen kannalta avainasemassa oleva täyteaineen maksimaalinen viskoelastisuus.

ETUJA PLURYAL®IN KÄYTÖSSÄ

Geelit tasoittavat tehokkaasti juonteita ja palauttavat volyyminmenetystä sekä vaurioittunutta struktuuria olipa alkuperäisenä syynä sitten ikääntyminen, altistuminen auringonvalolle, tupakointi, ilmansaasteet tai muut ulkoiset tekijät.

ONKO PLURYAL® TURVALLINEN?

Pluryal® tuotteissa käytetään puhdasta ei-eläinperäistä hyaluronihappoa, tällä takaamme sen, että tuote ei allergisoi potilasta - samalla ei-eläinperäinen vaihtoehto on eettisempi ratkaisu. Hyaluronihappoa esiintyy luonnostaan ihossa ja injektoitavissa tuotteissa sitä on käytetty jo kolmatta vuosikymmentä. Kuten mikään muukaan eurooppalaiset laatustandardit täyttävä hyaluronihappovalmiste, ei myöskään Pluryal® tee poikkeusta käyttöturvallisuudessa. Pluryal® -tuotteista ei ole esiintynyt väärennöksiä tai väärinkäytöksiä Pohjoismaissa.

KUINKA HOITO TOIMII?

Koulutamme jokaisen Pluryal® -hoitoja tekevän lääkärin tai hoitajan juuri Pluryal® -tuotteisiin. Näin voit olla varma, että tunnet juuri tämän tuotteen. Samoin hoidettevasi voi olla varma, että hoidon ottaminen on turvallista. Kaikki Pluryal® -tuotteet injektoidaan ohuella neulalla potilaan ihoon, hoidettavasta alueesta sekä pistotekniikasta riippuen kulloinkin oikeean kerrokseen. Hoidot ovat lähes kivuttomia ja toimenpidekestoltaan noin 15-30 minuuttia. Erityisherkille potilaille on tarjolla lidokaiinia sisältävä puudutteellinen injektio.

HOIDON JÄLKEEN

Välittömästi hoidon jälkeen hoidettavalla saattaa esiintyä punoitusta, pistelyä tai aristusta injektoidulla alueella. Tämä tunne häviää yleensä alle 48 tunnissa. Hoitotulokset näkyvät heti. Hoitavan henkilön tulee ohjeistaa hoidettavaa välttämään saunomista seuraavan kahden päivän ajan sekä välttämään hoidetun alueen tarpeetonta fyysistä rasitusta muutaman päivän ajan.

HOITOFREKVENSSI

Koska Pluryal® -tuottet hajoavat vähitellen elimistössä, kuten luonnostaankin esiintyvä hyaluronihappo - tulee hoito uusia tietyin väliajoin, mikäli hoitotulosta haluaa pitää yllä. Jokaisen hoidettavan henkilön metabolia ja ihorasitus on yksilöllinen, joten spesifiä hoitoväliä, joka on relevantti kaikille ei pysty antamaan. Uusintahoitokerrat ajoitetaan yleensä juonteiden hoidossa hoitoalueesta riippuen puolen vuoden - vuoden välein, huulissa hoito ajoittuu useimmilla puolen vuoden sykleihin.