Pluryal® täyteaineiden tekniset tiedot

Pluryal® täyteaineiden tuoteperhe koostuuu kolmesta eri tuotteessta. Tuotteiden välillä on eroavaisuuksia käyttötarkoitusten mukaan mm. konsentraatioissa sekä cross-link-agenteissa...

Lue lisää

Tuoteturvallisuus

Pluryal® tuotteiden taustaa, sertifioinnit ja seuranta.

Lue lisää

Miksi Pluryal®? Faktaa hoidosta.

Pluryal®- hoidot ovat valinta silloin, kun rekonstruktiota halutaan toteuttaa turvallisesti eikä lopputuloksesta haluta peruuttamatonta esimerkiksi kirurgisella toimenpiteellä

Lue lisää

"Olen käyttänyt Pluryalin täyteaineita sekä Boosteria Suomessa nyt muutaman vuoden ajan. Suosittelen sitä lämpimästi täyteainehoitoa suunnitteleville, sillä lopputulos on tasainen ja luonnollisen näköinen. Ammattilaisen näkökulmasta Pluryal on miellyttävä injektoida, sillä ruiske "sopii hyvin käteen", mäntä on kevyt ja tasainen käyttää sekä neula on jollain tavalla paremman tuntuinen kuin monissa muissa vastaavissa tuotteissa. "

Mirja, kirurginen sairaanhoitaja

Pluryal® panostaa hoitohenkilökunnan koulutukseen

Jotta voimme olla varmoja, että tuotteitamme käytetään vastuullisesti, panostamme jatkuvasti Pluryal®-hoitoja tekevien hoitajien koulutukseen. Emme halua vain myydä täyteainetta, haluamme, että Pluryal®-hoidon ottava asiakas tietää olevansa luotettavissa käsissä ja haluamme, että hoidon tekevä ammattilainen pystyy tarjoamaan asiakkaalleen parasta ja tuoreinta tietoa sekä osaamista.

Jo työni takia haluan näyttää hyvinvoivalta ja huolitellulta. Paniikki iski kaksi vuotta sitten, kun elämäntavat, stressi ja tiukka työtahti alkoivat heijastua kasvoista - mielestäni liian aikaisin. Ystäväni suositteli kokeilemaan Pluryalia ja niin otin ensimmäisen ruiskeeni. En halua, että hoitotulos "huomataan" vaan sen tulee olla pikemminkin "näytätpä freshiltä ja nuorekkalta"-tyyppinen. Tässä on omalla kohdallani onnistuttu erinomaisesti kiitos Pluryalin ja heidän kouluttaman hoitajani.
  - Annika, markkinointipäällikkö, Helsinki

Mihin Pluryal®filleriä ja milloin hoitoon?

Syitä ja ajankohtia täyteainehoidoille on varmasti miltei yhtä paljon kuin on hoidettaviakin. Toisilla syynä on sairauden tuoma muutos, jota halutaan hillitä - toisilla synnynnäinen balanssin puuttuminen. Suuri osa asiakkaista taistelee ikääntymisen merkkejä vastaan ja osa taas haluaa muutta itseään askeleen kohti omaa täydellisyyttään.

Lue lisää

Mitä on Pluryal® P.R.E.M.I.U.M.

Pluryal® fillerit pohjautuvat yksinkertaisiin arvoihin sekä vuosien kokemuksella hiottuun tietotaitoon. Kun nämä on yhdistetty tuotteeksi on Sinun saatavillasi premium-tason hyaluronihappoinjektio.

Lue lisää